Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak a barátomnak a 18....

Mit adjak a barátomnak a 18. szülinapjára? 16/L

Figyelt kérdés

Csak pár hete járunk de auért szeretnék neki adni valamit:)

Légyszi mellőzzétek a trollságokat;)

2014. aug. 27. 18:39
 1/4 anonim válasza:
egy felejthetetlen éjszakát
2014. aug. 27. 18:43
 2/4 anonim válasza:
Átlósan és keresztbe kötött vörös masnival bújj be egy dobozba, amit kinyithat, és hajrá
2014. aug. 27. 19:50
 3/4 anonim válasza:
Én barátommal már másfél éve vagyok együtt. Tavaly mikor még friss volt a kapcsolat, pendrive-ot kapott (persze a jobb minőségűt) meg hozzá azt a nagy táblás milka csokit. Idén órát veszek neki, de szerintem pár hetes kapcsolat után nem kell 10.000-20.000 Ft-ért vásárolnod. Ő is kellemetlenül érezné magát, ha mondjuk ő is kb 4000-5000 Ft-ért vesz valamit. Nem erőltetem hogy pendrive-ot vegyél neki, de annyi tanácsot tudok adni, hogy 3000-4000-5000 Ft-okban gondolkozz!:) szerintem egy jópofa nyakkendővel is meglepheted, amin sok kis Mikulás táncol, vagy mondjuk egy ugyan ilyen boxeralsóval! A fiúk szeretik a hülyeséget, légy kreatív:) 17/L
2014. aug. 29. 10:43
 4/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A sok kis Mikulásos táncolót Karácsonyra javasolnám, bocsi. De vannak kreatív ingek/ nyakkendők/ boxeralsók amik humorosak és garantáltan tetszeni fognak barátodnak!:)
2014. aug. 29. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!