Mit adjak neki?
Tavaly a barátommal megbeszéltük, hogy idén sajátkészítésű ajándékot adunk egymásnak karácsonykor. Igen, tudom még nagyon messze van, nem kell megjegyezni. A barátom nagyon nehéz eset ajándékozás téren, így korán kérek segítséget, hogy biztosan meg legyen a tökéletes ajándék számára. Szeretek kreatívkodni, tehát magával az ötlettel nincs probléma, csak a megvalósítással. Nem szereti a karkötőket,nyakláncokat, kulcstartója nincs - kulcsait a szebében hordja - a lovezsetont már ellőttem valentinnapkor, sütit gyakran csinálok neki tehát ez nem különleges... kapott már hímzett párnát is. Sokat motorozik, gondoltam csinálok neki valamit ami motoros, de már rengeteg ilyen dekoráció jellegű ajándékot kapott tőlem, ez meg már szerintem unalmas. Van ötletetek mit lehetne csinálni neki? - mert nekem már nincs :(
L19/F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!