Fater kamionos, milyen ajándékkal tudnám meglepi? Lent a részletek
Eloszor is telefonrol irok ezert bocsi az ekezet nekuli iras miatt..
Kerdesem az lenne hogy milyen ajandekot vegyek apamnak? Kamionozik mar egy jo ideje, volvo kamionja van, vettem neki polot, nyakba akasztot, meg volvos napszemuveget is. Milyen jo otletetek len e meg?? Minden erdekel.. Kimeljenek azok akik azt irjak hogy "tanulj meg ekezetessen irni" meg stb baromsag.. Koszonom
Fiú vagy vagy lány?
Az enyém is kamionozott, vettem neki a fülkébe is cuccokat, néhány használati tárgyat esetleg? Fityegők? Vagy ha már tényleg minden megvan, akkor tortasütés. Egyszer csináltam pár haverral versenyautós tortát a netről, nem volt nehéz (pedig nem vagyok egy konyhatündér), de tuti van kamionos torta is.
Esetleg ilyen szélvédőre/műszerfalra cuppantható fotó? Álljátok körbe a tesókkal meg anyukáddal a kamiont, vagy a barátaival csinálhatsz montázst szgépen.
L
egy ismerősöm mesélte h a férjének aki kamionnozik és ugye sokat alszik is az autóban, egy vicces női mell formájú párnát vettek, ez praktikus és poénos ajéndéktárgy...
persze nem tudm h apudnak mennyire lehet ilyet..
Ha van faterodnak valami beceneve,csináltathatsz egyedi rendszám táblát az ablakba,
( bocs, ha rosszul írtam, )
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!