Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek mit vegyek Neki?

Szerintetek mit vegyek Neki?

Figyelt kérdés
Barátomnak szeptemberben lesz a szülinapja. Tudom hogy még korán van, de a legjobbat szeretném ha kapná tőlem. Ékszereket nem hord, órát most kapott újat. Én szülinapomra kaptam tőle egy ezüstnyakláncot medállal, egy csokor rózsát és bonbont. Szerintetek mit vegyek neki? Köszi előre is az értelmes válaszolat!:)

2014. júl. 28. 08:05
 1/8 anonim válasza:
szerintem vegyél neki valami szettet, tisztálkodásit! vanak ezek a playboyos cucok, vagy axe! ez nállam beszokott vàlni :)
2014. júl. 28. 10:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez tényleg jó ötlet!:)
2014. júl. 28. 10:20
 3/8 anonim válasza:
szívesen :)
2014. júl. 28. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Jobb lenne valami személyesebb, nem gondolod? Nincs valami, amire nagyon vágyik? Pl egy CD, vagy DVD, amit szeretne...

Vagy valamilyen szuper élményt is kaphatna, nekem ezek a kedvenceim. Kirándulás, hajókázás, sétarepülés, ki mit szeret. Én pl tavaly karácsonyra elvittem a párom egy nosztalgiavonatos bécsi kirándulásra. Imádta. :)

2014. júl. 28. 12:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet az utazás is csak még 17 éves vagyok és nem tudom hogy jutnánk el oda.
2014. júl. 28. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valami szép albumot, ha érdekli a földrajz, akkor földrajzi képes albumot, nézz körül a könyvesboltokban, vagy vannak más témájú képes albumok is: kastélyok Mo-on, vagy történelmi nagy képes album - nem azért, hogy a tanulásra sarkalld, csak nézegetni is jó ezeket.
2014. júl. 30. 22:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Óh adtok annyi jó ötletet hogy most meg ezek közül választani se tudok:DD köszi mindenkinek a tanácsokat, szeptemberig majd elgondolkozok hogy melyik legyen:)
2014. júl. 31. 04:53
 8/8 anonim válasza:
Csinálj neki valami személyeset! Egy albumot a ti képeitekkel,amikhez írhatsz is! Vagy főzz neki vacsorát és töltsetek együtt egy romantikus estét és ajándékba még jöhet az album is,akár! :) Szerintem értékelné. :)
2014. aug. 13. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!