Barátnőm megtudta, mit kap ajándékba, mielőtt elmegy egyetemre. Tanácsok a B-tervet illetően?
A kérdés szempontjából nem lényeges, hogy hogyan tudta meg, de szeretném 'megbüntetni'. Eddig egy nyakláncot kap, amibe bele van gravírozva a képem, meg egy kis szöveg + a PSP-m neki adom (mert szeret rajta játszani.
A keret 10.000 forint, szeretnék neki egy 'másik ajándékot' venni, ami legalább olyan személyes, mint a nyaklánc. (persze az eddigieket is megkapja) Van ötletetek?
És azért jövök megint ide, mert a nyaklánc ötletét is innen vettem.
nem rossz a rovat <1 es itt válaszolnak rá. és ha nagyon akarjuk össze tudjuk kapcsolni de ez hosszú..
hát nekem ajándék ötletem nincs. max egy bögre a képetekkel pl vagy póló a képetekkel.. mindegy mi csak legyetek rajta :D
"máskor fogd be a szád :) "
A barátnőm android telefont kapott és mivel neki nem volt Google Play fiókja, ezért én naivan az én fiókommal jelentkeztem be neki. Mivel oda mennek a GyIK hírlevelei a kérdéseimről, ezért, amikor gmailre bement megnézte. (Most már kikapcsoltam ezt a funkciót.)
"Saavedro te nem a telefonok kategoriaban szoktal tevekenykedni?:D "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!