Ma mondták, hogy nem illik születésnapra kés készletet ajándékozni. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 14:13
11/14 anonim válasza:
Ha nem vagy agyhalott akkor nincs semmi baj a késkészlettel. De ha hiszel a hülye babonákban akkor sem a késkészlettel van a baj, hanem veled.
12/14 anonim válasza:
Viszont szappant, meg hasonlókat tényleg nem nagyon illik adni, mert az célzás lehet arra, hogy mocskos, ápolatlan, stb. vagy. Ez alól a nagyon minőségi szappanok azért kivételek, de ez is inkább csak az illemszabály enyhüléséből adódott. Most már nem annyira veszik ezeket olyan komolyan
13/14 anonim válasza:
Ettől nem kell félni mert csak babona. Ha meg valakinek szüksége van rá akkor lehet neki adni. Ha tudod hogy valakinek szüksége van valamire Pl: Kés, vasaló, valamilyen főző edény. Nyugodtan adhatod ajándékba.
14/14 anonim válasza:
Van még ilyen babona, a tű megszúrja a barátságot (bross, kitűző ajándékozásakor hallottam), az olló elvágja. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy a legkisebb értékű fémpénzt kértem vagy adtam) érte, ahogy ez már elhangzott. Amíg nem tudtam erről a babonáról, nyugodtan ajándékoztam manikűr készletet, kést is, ha valaki arra vágyott, a kitűző volt pár éve, amit "megvett" a megajándékozott. Ha babonás vagy, adj öt forintot a késért, ha nem vagy babonás, örülj neki. És természetesen használd egészséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!