1 hónapja vagyok együtt a barárommal. Nem tudom hogyan kellene '' megünnepelni'' vagy hogy kellene e egyáltalán. Hogy legyen?
Figyelt kérdés
Nem gondolom olyan nagy dolognak ezt az egy hónapot. Persze örülök neki és sok ilyet szeretnék még, de nem szeretnén felfújni. :)
Arra gondoltam hogy valamivel meglepném, de nem tudom mivel. Valami kedvessel. De virágot mégsem vihetek neki. :D
szerintetek mit csináljak?
2014. júl. 17. 00:40
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D Kedvesek vagytok. ^^
én sem gondoltam túlzásba vinni. Bár ő a romantikusabb. Az egy hetesnélpl barátokkal kimentünk Gellért hegyre. A süti az jó. :) bár azt amúgy is szoktam neki csinálni. :D
A vacsi nem igazán megoldható mert nem tudunk ketten lenni.
Még kicsik vagyunk vagy nem tudom hogy mondjam. :D 16 vagyok
2014. júl. 17. 22:23
12/12 anonim válasza:
Figyu, en vagyok aki azt irta ne unnepeljetek, emrt a pasik menekulnek... nem tudtam, hogy ilyen fiatalkak vagytok, akkor ne is torodj velem, unnepeljetek,szeressetek egymast!!!:))) en a sok koraven , kiegett , "szabadsagra vagyo", meg nem tudja mit akar, karrierista koraven 20-eves es kiegett 30,40-as pasasokra gondoltam... na ok az elso honap utan nem birjak ha egy ho kisgyertyas trotacskat vinne a az egy honapos evfordulora... a tobbseg, hozzateszem, SAJNOS! Szeressetek egymast , Udvozlet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!