Mit vegyek egy 20eves fiunak ajandekba?
Figyelt kérdés
A barátomnak (20) közeledik a név-és születésnapja is. Bárkit megkérdeztem mit tudok venni egy 20éves fiúnak, aki nem szereti a nyálas dolgokat? Gondolok itt a közös képes emlekekre, közös karkötők, pólók, stb. Kérlek adjatok ötletet mert nagyon fontos. És árban se legyen drága!2014. jún. 18. 19:02
1/3 anonim válasza:
Pl. vehetsz neki könyvet, de olyat, ami érdekli is!!! Ha szeret valamilyen sportot, színészt, érdeklik a történelmi dolgok, vagy akármi, lényeg, hogy őt érdeklő dologról szóljon! :)
Vehetsz neki egy italt is, valami különlegeset. Szerintem nem nyálas dolog az sem, ha készítesz neki egy tortát, vagy akár vacsorát is főzöl.
2/3 anonim válasza:
Egy finom illatú parfüm, az mindig jól jön, a vacsora tényleg jó ötlet az én barátom imádná, akkor pénztárca, ha már nem szuperál. Kicsit többet kéne tudni a fiúról, hogy.értéles tanácsot tudjak adni, de remélem ez megteszi:)
3/3 A kérdező kommentje:
igen segítettetek köszönöm szépen! :)
2014. júl. 4. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!