Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit és milyen értékben illene...

Mit és milyen értékben illene ajándékoznom a barátnőmnek a diplomaosztójára?

Figyelt kérdés

4 hónapos, friss, de komoly kapcsolat, tervezzük, hogy hamarosan összeköltözünk.

Jól keresek, a pénz nem akadály, viszont a kisasszony nem átlagos nő, nem lehet pénzzel megvenni, így valami igazán különlegeset szeretnék neki.

Virágot illene majd vinnem? 4 órás utazás lesz a helyszínre.

2014. jún. 11. 10:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Virágot és egy szép ezüst nyakláncot vennék neki.
2014. jún. 11. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha 4 órát kell oda-vissza utazni, azt egy virág sem élné túl.

Az ezüst nyaklánc viszont tényleg jó ötlet.

2014. jún. 11. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Rendelj egy csokrot akkor abban a városban.

Szerintem is lánc vagy karkötő, hiába nem pénzéhes, azért megérthet, hogy erre az alkalomra, ami nincs évente, ilyet kap.

2014. jún. 11. 10:54
 4/11 Kései Sirató ***** válasza:

Utazz úgy, hogy fél órával előbb érkezz meg a barátnőd városába és ott vegyél egy csokrot.

Ajándék ötletek a csokor mellé:

- nyaklánc, vagy karkötő

- karóra

- telefon

- fényképezőgép

- színházi táska

- belépőjegy a barátnőd kedvenc zenekarának koncertjére

- parfüm

- könyv

Ezek közül válassz!

2014. jún. 11. 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Én sem vagyok átlagos ilyen szmepontból,amiket előbb írtak,nagyon sablon ajándékok.

Inkább lepd meg,fizess be egy romantikus szállásra,menjetek egy egy hosszú hétvégére pihenni,államvizsga után jól fog esni.Aztán ott érdeklődési körtől függően élménypark,vizipark,romantika,stb.

2014. jún. 11. 11:23
 6/11 anonim válasza:

Ha én lennék, a csaj, mondjuk egy karkötönek vagy láncnak örülnék. Mindig velem lenne főleg azért mert attól kaptam akit szeretek!

Utálok kapni bármit is! Virágot szerintem barátnőd városában rendelj arra az időpontra,

2014. jún. 11. 11:39
 7/11 anonim válasza:
Vagy ha tudod hogy valahova elszeretne menni, menjetek abba a városba pár napra kettesben kikapcsolódni, ha maradandó ajándékot akarsz akár ott adhatsz valami kis apróságot neki.
2014. jún. 11. 11:40
 8/11 anonim válasza:
0%

Virag a helyszinen utana egy elegans rongYRazos vacsora. Vagy meg egy wellness hetvegevel is megloheted.

Ezustnyaklanc nevetseges. En nem mernek sehova odaallni egy gagyi ezustnyaklanccal.

2014. jún. 11. 15:43
 9/11 anonim válasza:
100%
Szerintem vegyél neki virágot abban a városban, ahol lesz a diplomaosztó, e mellé pedig ezüst lánc vagy karkötő (attól függ melyiket szereti jobban, ha mindkettőt, akkor döntsd el te) és ha aznap este is együtt lesztek, akkor elvihetnéd vacsorázni egy olyan étterembe, amit szeret. Szerintem nem kell rongyrázós vacsora, inkább meghitt, romantikus, hangulatos helyre vidd, ahol kettesben és nyugodtan lehettek. Sok sikert! :)
2014. jún. 11. 17:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Így ebben a sorrendben lesz:

Cserepes orchidea (nem szereti a vágott virágot), arany fülbevaló, utána 2 nap múlva wellness.

2014. jún. 12. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!