Mit adjak egy nagyon kedves barátomnak?
Figyelt kérdés
Ritkán szoktunk találkozni, ezért gondoltam meglepem egy kis dologgal. Max 1000ft-ra gondoltam. Bármilyen ötlet jó lenne.2014. jún. 4. 22:18
1/4 anonim válasza:
Hány éves? Fiú vagy lány? Mit szeret csinálni? Esetleg van egy jó minőségű képed kettőtökről, amihez valami jó emlék fűződik? Ki lehet nyomtatni és valami jópofa keretbe tenni. Szerintem 1000 ft-ból ez kijön és még értelme is van. Mostanában úgyis alig "hívatunk elő" képeket... Én örülnék neki. :)
2/4 anonim válasza:
Esetleg valamilyen minőségi csokoládé (nem Milka, bár az is nagyon finom, hanem valami drágább kategória).
3/4 anonim válasza:
Bor, a csokival én vigyáznék (főleg az epres izűvel, nem minden srác szereti)
Ha szeretsz kézműveskedni, festhetsz vagy dekupázsolhatsz kavicsot, követ, ami van. Ezen az oldalon a felhasználási módokról van szó:
Szerintem ezek rendkívül egyedi és egyszerűen kivitelezhető ajándékok, biztos örülne neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Egy 30as éveiben járó férfiről lenne szó. A minőségi csoki nem is rossz ötlet. :) Nem vagyunk azok a készítsünk egy képet tipusok, úgyhogy... :D de azért mindenkinek köszi.
2014. jún. 10. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!