Mit adhatnék egy 16 éves srácnak a keresztelőjére?
Figyelt kérdés
Nem vagyok a csaja vagyok hanem egy nagyon jó barátja. Valami apróságra gondoltam de nem tudom mi lenne a megfelelő. Karkötő, nyaklánc stb-t már kapott szóval valami más kellene. Örülnék ha normális válaszokat adnátok. köszönöm : 16/L2014. máj. 21. 18:46
1/5 anonim válasza:
Nem kell mindenre ajándékot vinni, hívd meg sütire.
3/5 anonim válasza:
Rózsafüzért. Vagy valami hasonló kis apróságot, amit kegytárgyboltban lehet kapni.
4/5 anonim válasza:
Előttem páran írták a tutit csak én megpróbálom kiegészíteni. Nem tudom milyen ez a dolog de biztosan vallási party.
Tehát vehetnél neki órát,retró illatszert,tollat bele graviroztatni a nevét...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A gravírozáson én is gondolkoztam, lehet, hogy az lesz :)
2014. máj. 23. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!