Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Pintácsi Viki : Anya csak egy...

Pintácsi Viki : Anya csak egy van c. dalának a szövegét leírnátok?

Figyelt kérdés
Nem találom sehol és én nem vagyok egy türelmes fajta. A türelmes kedves embereket kérném, h írják le nekem. Nagyon köszönöm előre is!!! :) (Anyukám szülinapjára lesz)
2014. máj. 5. 20:02
 1/2 Shai-Hulud ***** válasza:

http://

canadahun

.com/temak/zen%C3%A9k-kott%C3%A1k-gyerekeknek-tartalomjegyz%C3%A9k-az-els%C5%91-oldalon.25531/page-38

Kezedben kiskezem sok régi fényképet nézegetsz.

Szemedbe könnyszökik látom hogy megríkat az emlék s hogy nem feledsz

Annyi szépperc mikor öledben ültem s szorosan öleltél te és én örökre együtt a mesénksoha véget nem ér.

Anya csakegy van és egy élet is kevés hogy elmondjam mennyit érsz sok szép emlék sokédes szó finom süti s a kedvesség

Anya csakegy van s ha egy élet is kevés én elmondom mennyit érsz te vagy a legjobb alegszebb a szuper számíthatsz rám míg élsz.

Szeretemhallani ahogyan altatót énekelsz lálálá

Szeretnémálmodni tudni hogy itt leszel míg tart az életem.

Annyi szépvers amit nekem mondtál s közben szorosan öleltél

Gyereközelebb bújj hozzám ne félj mindig itt leszek csak az számít hogy érezd már aszívem mindig szeret

2014. máj. 6. 12:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon köszönöm! Te egy angyal vagy!
2014. máj. 8. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!