Mit vegyek a szájsebész orvosomnak?
Figyelt kérdés
Elég sokat köszönhetek neki, 3x műtötte meg az ínyem és fogaimat, szóval meg érdemel valamit.Gondoltam igazából valami szeszes italra, csak lehet nem iszik, így meg tántorodtam. Pénzt sose fogadna el, eléggé fiatal és nagyon jó ember. Ötletek?2014. ápr. 13. 14:57
2/8 A kérdező kommentje:
más?
2014. ápr. 13. 15:19
3/8 anonim válasza:
Hívd meg egy ebédre,vacsorára...
Mást nem nagyon tudnál adni ha ennyire "szent" lélek :)
4/8 A kérdező kommentje:
az a baj pici albérletben élek, most kezdtem egyedül az élet nevezetű játékot :D igazából kérdezgettem jó páran szoktak adni italt orvosnak, csak nem tudom milyen fajta lenne a jó, mit szeret mindenki. Jaigerre gondoltam, csak hát nem biztos hogy szereti
2014. ápr. 13. 16:21
5/8 anonim válasza:
Mit szólnál egy ajándékcsomagra?
Tudod ilyen kávé-csoki-tea izére, lehet venni is de ha te készíted sokkal személyesebb.
6/8 A kérdező kommentje:
igen most két jelöltem van: ajándék csomag vagy jagermeister :D
2014. ápr. 13. 21:54
7/8 A kérdező kommentje:
ha italokról lenne szó, mit vennétek dokitoknak: bor, whisky(jack daniels) jaigermeister
2014. ápr. 13. 23:38
8/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem az ital nagyon ízlésfüggő. Ha nem találod el az ízlését, akkor nem igazán érsz célt az ajándékkal.
Az ajándékkosár szerintem jó ötlet, nagyobb az esélye az eltalált ízlésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!