Tudnátok segíteni? (bővebben lent! )
Nos.A bátyám most lesz 21 éves. És olyan ajándékot szeretnék adni neki, amiről már biztosan hallottatok. Van egy nagy doboz, és 21 dolgot belerakok, kis üzenetekkel. De nemtudom miket rakjak bele.:( Egy kis segítség, hogy tudjatok segíteni :-)
-Dohányzik(ezért gondoltam, rakok bele neki egy dobozzal, no meg gyújtót)
-Állandóan a tükör előtt van, számára fontos a megjelenés, főleg a haja(szóval hajlakk is lesz a dobozkában)
-Nagy csajozós, nem tud megállni egy nőnél..
-Egyetemista, de nem mintha tanulna..
-Szereti az elektronikai cuccokat
-Imád vezetni(motort is és autót is)
-Állandóan bulizik
Noos, remélem tudtok nekem segíteni!:) És a feliratokban is, mert egyáltalán nincsen semmi ötletem.:(
Azt mondtad szeret bulizni: Kedvenc előadója/zenésze legközelebbi fellépésére jegy.
Csajozós: Egy halom óvszer, a felírat pedig: "Nem akarok még nagybácsi lenni ;)"
Elektronikai cucc nekem tág fogalom, meg nő is vagyok, de a telójához egy cool füles. Vagy ha kicsit páva a srác akkor a telefontok/hátlap is belefér, esetleg a WestEndbe menj be, mert a Gravír Expresszben lehet egyedi tokot készíttetni...
Aztán rakhatsz bele 21 évvel ezelőtti marhaságot is. Ami az övé volt gyerekkorában, vagy az első közös fotótok....Kicsit szentimentális, de belefér...
Nincs több ötletem srác... Remélem segítettem... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!