Egy cserepes orchideát hogyan kell becsomagolni?
Figyelt kérdés
Egy kaspóban van, de így csupaszon nem szeretném vinni, meg mások is azt mondták, hogy csupaszon ne vigyem. Anya szerint celofánba csomagoljam, de hogyan?2014. jan. 20. 21:02
2/7 anonim válasza:
Könyörgök! Olyan nincs, hoyg orchidea, az vadliliom, vagy más néven Xane Eucalipson. Ezt tanuljuk összetett kertészet és növénytan órán. De mindegy!
3/7 A kérdező kommentje:
örülök, h te ezt tudod, de mivel nekem nincsen kertészet és növénytan órám, így mégis honnan a francból kellene tudnom?:) engem meg az irritál, kozmetikus lévén, ha valakinek ocsmány a szemöldöke. mégsem állok oda elé, h hello, marha gáz a szemöldököd. puszillak
2014. jan. 30. 18:52
4/7 anonim válasza:
De Te engem nem irritálsz! Gyere, szedd ki a szemöldököm és elmagyarázom a növénytant, nagy vonalakban. puszillak én is! :)
5/7 A kérdező kommentje:
ha nem irritál, miért írtál egyáltalán?
2014. febr. 10. 20:34
7/7 A kérdező kommentje:
mert elmondásod szerint nem érdekel. de te tudod, nálam legalábbis biztosan jobban
2014. febr. 23. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!