Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Karácsonyi ajándékötletek a...

Karácsonyi ajándékötletek a barátomnak?

Figyelt kérdés

A párom 23 éves, 2,5 hónapja vagyunk együtt. A karácsonyt mindketten a saját családunkkal töltjük, majd csak 27-től leszünk együtt, de fogalmam sincs mit vegyek neki. Sajnos későn is jutott eszembe, más dolgok foglaltak le, el is felejtettem, hogy itt a karácsony. Gondoltam parfümre, de amellé még kéne valami, de nem tudom mi.

Illetve eszembe jutott még a szextársas, de mivel még nem próbáltam, nem tudom érdemes-e 15 ezer forintot kiadni érte (amit kinéztem az ennyibe kerül.)

Az a baj, hogy megvan mindene, a múltkor akart venni inget, gondoltam rá, hogy veszek azt, de nem tudom mekkora a mérete, ezért a ruhafélék kilőve.

Esetleg nincs valami ötletetek, hogyha mégis a parfüm mellett döntenék, akkor mit vehetnék még mellé? (Esetleg az alapján ötletek, amiket ti kaptatok korábban karácsonyra?)

Előre is köszönöm szépen a segítséget!

20/N

2013. dec. 24. 16:39
1 2
 11/19 anonim válasza:
96%

Ékszer esetleg,ha szereti? Például nemesacél vagy fa karkötő,nyaklánc. Én a barátomnak (4 hónapja vagyunk együtt) csuklószorítót festettem-varrtam a kedvenc zenekarának a mintájával és házi gumicukrot készítettem (a gumicukor a kedvenc édessége). Plusz egy plüss és egy naptár amibe én rajzoltam a képeket az eddigi legemlékezetesebb pillanatainkról :)

19/L

2013. dec. 24. 17:24
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
nem tudom hol lehet kapni, de ha nem akarsz ennyit költeni akkor bőőőőőőőven jó a parfüm + édesség is :) vagy ha nem szereti az édességet akkor egy 0,5ös pia amit szeret :D a parfüm amúgy nem annyira személyes szerintem, hogy 2,5 hónap után már sok lenne.
2013. dec. 24. 17:24
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem akármit is választasz,a lényeg, hogy szívből adod:) Biztos bárminek örülni fog::)Én after shavet és egy malackát vettem kabalának meg csokit, s rajzoltam neki, meg kicsit kreatívkodtam(pedig nincs jó kézügyességem:)

mindketten szeretjük a fpcit, ezért focis dolgot is, ln egy Dortmundos párnát kaptam csokit meg plüsst (huszonévesek vagyunk:) szerintem az after shave mindig jól jön:)

vagy valami amit szeret:)

2013. dec. 24. 17:26
 14/19 anonim válasza:
84%
Szerintem ne vegyél parfümöt, iszonyúan személyes, és az illatát jobb ha mindenki maga választja ki. Az is lehet, hogy nem tetszene neki, vagy nem jó illatú a testén. Én valami aranyos villamos/vonatmodellre szavazok, az személyes is, nem is túlzás. Nagy motoros barátomnak kis motormodellt vettem és nagyon örült :)
2013. dec. 24. 17:35
 15/19 A kérdező kommentje:

Korábban elfelejtettem írni, hogy nem szereti az ékszereket, órát is csak akkor hord, ha valami olyan helyre megy ahol jól jön.

Édességet nem akarok neki venni, azért, mert a szülinapjára is azt kapott. Egyébként a szülinapjára beöltöztem fűző+combfixbe + édességet kapott, akkor se volt jobb ötletem, főleg, hogy akkor voltunk 1 hónapja együtt.

Társasjátékot emiatt se adnék szívesen, mert az már túl szexre hajazós lenne, hogy mindig azt kap.

Közben eszembe jutott, hogy szereti a körmét ápolni, esetleg ha vennék neki valami körömápolós felszerelést (körömágybőr ápolót és hasonlókat) + hogy ne legyen túl b*zis ajándék még ehhez parfümöt vagy díszdobozos alkoholos italt?

2013. dec. 24. 17:36
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

[link]

ezek férfiasak :) mellé akkor lehet valami ital

2013. dec. 24. 17:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezek tényleg nem rosszak! :) DM-ben és Rossmannban gondolom nem biztos, hogy van, de hasonlót fogok keresni.
2013. dec. 24. 17:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
nem, ez kifejezetten a body shopban van :) de van sok helyen, aréna, mammut, talán westendben is :)
2013. dec. 24. 17:57
 19/19 A kérdező kommentje:

Sajnos Bp-en nem igen járok, inkább Győrben lenne jó ilyen üzlet. Mindegy, lényeg, hogy az ötlet megvan, köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! :)

Akkor veszek egy körömápoló szettet+ mellé valamilyen alkoholos italt díszcsomagban, azt tudom, hogy a bort szereti, az vajon van díszcsomagban? Nem tudom mást mennyire szeret, eddig mindig bort és pezsgőt ittunk.

2013. dec. 24. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!