Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ciki ez az ajándék...

Szerintetek ciki ez az ajándék egy legjobb barát számára?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk legjobb barátok,régen lefeküdtünk egymással..de azóta megmaradt ugyan úgy a barátság. Gáz lenne karácsonyra egy hógömb ajándékban amibe rakok egy közös fényképet?19L(ő is 19)
2013. dec. 22. 17:51
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem ez aranyos :)
2013. dec. 22. 17:52
 2/8 anonim válasza:
Van egy kis gond... sőt inkább nagy gond: nem vagyok a barátod. És innentől nem tudok ebben segíteni sem.
 3/8 anonim válasza:
...Nem. Az lenne gáz, ha pinádról raknál be képet.
 4/8 A kérdező kommentje:
most megnyugodtam, köszönöm a válaszokat :)
2013. dec. 22. 17:54
 5/8 anonim válasza:

nem ciki

jó ötlet

2013. dec. 22. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát... szerintem ez az a fajta ajándék, mint a képes bögre, szíves párna, és stb. Egyetlen srác sem értékeli igazán, mert unalmas, sablonos, ennek ellenére a 14 éves csajuk kedvéért mosolyognak, és előveszik, ha jön a lány, a haverok elől meg dugdossa, mert ciki.

Mivel elvileg csak barátok vagytok, elég hülye ötlet lenne, és egy fiúnak túl nyálas, ki nem rakhatja, mert akkor mindenki azt hiszi, hogy együtt jártok, a barátnője sem örülne neki, hogy ilyesmit tart a polcon, ha meg nem rakja ki, akkor téged sért meg. Szerintem ne hozd ilyen hülye szituba. Ha annyira jó barátok vagytok, akkor úgyis tudod, minek örülne.

Mivel nem ismerem, lehet épp ez a szíve vágya, de azért maradjunk annyiban, hogy a férfiak 99%-a nem örülne annyira ilyesminek. Persze a szándék a lényeg.

2013. dec. 23. 13:48
 7/8 anonim válasza:

Most amúgy Te örülsz, hogy "beolthattad"??

Mert ez szerintem ROHADTUL NEM IGAZ!!!

És egyébként meg ha már ennyire tudod mi kell 1 fiúnak akkor írd le. Adj neki 1 "jó" ötletet. De fogadjunk, hogy fogalmad sincsen semmiről!!

Egyébként mindenkinek Boldog Karácsonyt!!

2013. dec. 23. 21:40
 8/8 A kérdező kommentje:
koszonom az oszinte velemenyt. ennek ellenere nagyon remelem hogy neki tetsteni fog! Boldog Karacsonyt!
2013. dec. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!