Szerintetek ciki lenne?
Figyelt kérdés
Két barátnőmnek nagyon hasonló ajándékot vettem. Egyik zöld bögrét kap kék sapkás porcelánhóemberrel, a másik pedig narancssárgát pirossapkással... nem gáz ez ha ennyire egyeznek? mármint lehet túlgörcsölöm, de nem kiábrándító, vagy ötlettelen? Csak azért, mert egyiknek osztálykarácsonyon adtam oda, és a másik azt mondta, hogy már nagyon kíványcsi, hogy mit kap...2013. dec. 21. 21:26
1/3 anonim válasza:
szerintem elég sablonos ajándék a bögre.. ha csak nem gyűjti pl., vagy nem jelent neki különösen sokat a karácsonyi hangulat. ha a barátnőid, akkor csak ismered őket annyira, h valami személyesebbet adj, vagy legalább mellé valami kedvenc csoki..?
2/3 A kérdező kommentje:
Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy kb egy hónapja voltunk egy boltba, és akkor mondták, hogy az a bögre milyen jól néz ki meg minden... De igen a kedvenc csokiukat fogom mellé adni.
2013. dec. 22. 09:25
3/3 anonim válasza:
Hát én nem adnék a jó barátnőimnek ilyen bögrét. Egy picit személyesebb ajándékot vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!