Ez jó ajándék egy fiúnak (fiúk írjanak elsősorban )?
Bocsi hogy ezt írom, de a mai sálak, ruhák stb átlagos minőségét nézve ez ma nem feltétlenül fog tetszeni. Nézd talán meg milyen ruhákat hord. Ha divatosabb félét könnyen lehet nem örül neki úgy hogy hordja is. Férfiként mondom és max ettől még megbecsülheti a munkádat ami azzal járt. Ha az öltözködési stílusa olyan hogy hasonlókat amúgy is hord akkor beleillik nála.
Én férfiként azt nem szeretem a kézzel kötött dolgokban, hogy csupa lyuk az egész, nyúlik összevissza. Nincs semmi tartása. Inkább nőknek való kis ruhácskákhoz jó.
Abban az esetben javasolnám inkább ha lehet kapni kevésbé nyúlékony fonalat. Abból meg ha lehet kötni egész sűrűn pl sálat.
Szerintem jó ötlet de ha gyakorlatiasan nézzük menjen a ruháihoz. Ha abba nem illik bele, akkor lehet az nagyon drága stb is és akármilyen, nem fog tetszeni neki.
nem iszik sosem!
3.ik: szerintem egy kötött sál is lehet divatos!! Sőt most minden boltba csak azt látok. Es nem Lyukacsos sálra kell gondolni hanem vastag fonalból kötött elegánsra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!