Szerintetek milyen ajándékot vegyek egy fiúnak?
Figyelt kérdés
A pénz nem számít, minél drágább ajándékot akarok venni, hogy örüljön neki, mert tudom szegényen élnek.2013. dec. 20. 13:08
11/17 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=9_bEqlg-1VE
ezt is nézd meg milyen király. űber. ilyen kell mindenképpen minden fiúnak. távirányítót ne felejts el venni hozzá!
12/17 A kérdező kommentje:
9-es ez egész jónak tűnik. Imád úgyis játszani és összetörni őket.
10-es ezt azért mondod , mert a börtönben jóban élne mint majd 2014-ben a drágám?:o
2013. dec. 20. 13:17
13/17 anonim válasza:
ezt ne törje össze mert 100ezer forint. és össze is kell előtte építenie. hány éves a fiú?
ha össze akar törni valamit akkor egy raklap téglát ajánlok inkább.
14/17 anonim válasza:
mennyi a büdzséd? Oké, hogy nem számít, de nem mindegy, hogy 20ezerről vagy 200ezerről beszélsz
15/17 A kérdező kommentje:
100.000 forint nem pénz nekem.
Nem szabok meg ilyen limitet, bármi jöhet.
Pontosan nem tudom hány éves, mert ez egy jótékonysági akción keresztül menne.
2013. dec. 20. 13:28
16/17 anonim válasza:
Megleped akkor anyukámékat egy új tévével, ha szépen megkérlek? Elég egy egyszerűbb full HD-s Samsung :)
17/17 anonim válasza:
Telefon pl? Ha szegényen élnek és ilyen tárgyi ajándék kell akkor az jó.
Vagy ha belefér laptop.
Fényképezőgép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!