Csak Betti kérdése:
Ismertek ilyen verset/idézetet?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék a barátomnak egy idézetet/verset írni az ajándék mellé.Olyan idézetet/verset szeretnék,ami karácsonyi hangulatú és szerelmes is egyben.Fontos,hogy ne legyen túl nyálas sem! Előre is köszönöm szépen :* :D Minden segítséget szívesen fogadok :)2013. dec. 19. 15:49
1/1 anonim válasza:
Fehér karácsonyról álmodtam, de gondolkodtam, s hamar váltottam: mit nekem kék, lila, fehér! A lényeg az, hogy velem legyél.
Fú a szellő, hull a hó, a karácsony nagyon jó, te velem, és én veled: foghatom a két kezed! Nem kell nekem ajándék csak a kezem szorítsd még!
Csendes éjjen, hóesésben, szerelem száll kinn a télben, bekopogok ablakodon, karácsonyi csókod hozom.
Kis karácsony, nagy szeretet, a fa mellett itt a helyed, várlak holnap, gyere nyomban, kicsi szívem érted dobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!