Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ti milyen ajándékokat szoktato...

Ti milyen ajándékokat szoktatok adni a pasitoknak?

Figyelt kérdés
érdekelne, hogy 16-23 éves korban ti mit adtok/adtatok már karácsonyra a pasitoknak. milyen értékben? mennyire komoly ajándékokat?

2013. dec. 19. 15:23
 1/4 Csak Betti válasza:
Attól függ,hogy mennyire komoly a kapcsolatotok. Szerintem egy fiúnak ajándékozhatsz: nyaksálat,parfümöt,süthetsz neki vlmi finomságot,közös képet rólatok stb. Ha már komoly a kapcsolat,akkor kérdezd meg hogy mit szeretne
2013. dec. 19. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
körülbelül 5-6 hónapja vagyunk együtt. köszönöm! Bárkinek van még valamilyen ötlete ? : )
2013. dec. 19. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk az enyém kicsit idősebb, de azért leírom :).

Először is, nagyon drága dolgot sajnos nem tudok ajándékozni, mert nem vagyok olyan helyzetben (még tanulok, és olyan ergya az órarendem, hogy munkát sem tudok mellé vállalni). Ja és ő nem szereti a meglepit, úgyhogy mindig megbeszéljük. Eddig kapott tőlem könyvet, színházjegyet, vicces formájú teatojást, zsebnaptárt, inget. Most karácsonyra pendrive-ot fog.

Ami még jó ötlet lehet sztem (persze pasija válogatja): férfias ékszerek, karóra, többfunkciós bicska (svájci jellegű), öngyújtó, bor / sörnyitó, finom alkohol, manikűrkészlet, mobiltok, sál-sapka, sportszerek, cuccok a kedvenc sportcsapatával (ha rajongó típus :D), koncert/múzeum/mozi/sportesemény-jegy, parfüm, jobb minőségű és férfias test- és hajápolási dolgok, színes cipőfűző, kempingfelszerelés, vekker, uzsonnásdoboz, termosz.

2013. dec. 19. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. dec. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!