Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek barátnőmnek karácso...

Mit vegyek barátnőmnek karácsonyra ha gitározik es szereti a zenét? Hol tudok gitárpengetőt venni Budapesten?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb baràtnőmnek(14)szeretnèk venni karàcsonyi ajàndèkot.Gitàrozik,nagyon jol enekel es imadja a zenet. Gitarpengetore gondoltam de nem tudom hogy Budapesten hol lehet kapni. Vagy esetleg gondoltam valami gitaros ekszerre ilyeneket hol tudok megvenni? Nemszeretnem hogy olyan draga legyen.. 3000 ft alatt es szeretnek meg otleteket.. lecci

2013. dec. 13. 17:56
 1/5 anonim válasza:
Akármelyik hangszerüzletben tudsz vásárolni pengetőt és Budapesten nem egy ilyen üzlet van. Abból pl. tudsz csinálni neki nyakláncot, de lehet is kapni pengetős nyakláncot sőt még fülbevalót is láttam már.
2013. dec. 14. 09:38
 2/5 anonim válasza:
A pengető 100-250 Ft között mozog,nem tudom,hogy jött ki az a 3000 nálad. Egyébként Pesten bármely hangszerboltban kapsz pengetőt.
2013. dec. 15. 00:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Melyik plazaban van? Tudtok meg valamit ajanlani.. zenevel,gotarral kapcsolatos.. es amugy szereti Demi lovato-t :D
2013. dec. 17. 19:32
 4/5 anonim válasza:
Vegyél neki egy Marshall fejet ládával ;) xDD Feltéve ha elektromoson játszik. De az általam említett pengetős nyakláncon kívül (1#-es vagyok) szóba jöhet húrkészlet, heveder, capo, hangoló. Ezek mind párezer forintos cuccok és a gitározáshoz elengedhetetlen :D
2013. dec. 17. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Vettemmneki 3 db gitarpengetot.. :) csak meg kene valami mas is.. nem feltetlenul gitarkiezeszito... tudtok calamit ajanlani?
2013. dec. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!