Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit készítsek karácsonyra?

Mit készítsek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Szóval.. a szüleimnek és szűk családi körnek (mamák papák.. stb.) szeretnék KÉSZÍTENI valamit... ott kezdődnek a bajok hogy nem vagyok valami kreatív.. számtalan oldalat megnéztem már de nem akadtam semmi egyedi és nekem tetsző ajándékra! Ezért kérem a segítségeteket! Apropó sütni azt nem tudok ezért ne is írjatok olyat hogy süss egy sütit vagy valami hasonló.... igazából valami maradandó dolgot szeretnék de a fényképalbum ki van lőve mivel már tavaly elsütöttem ezt a lehetőséget.. Noss röviden ennyi lenne kérlek segítletek nekem :DD xoxo

2013. dec. 13. 17:02
 1/3 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok. Sógyurmával ha esetleg mégis megpróbálkoznál akkor abból nagyon aranyos kis figurákat készíthetsz esetleg festhetsz is rá valamit.Egy régi zokniból hóembert is nagyon könnyen meg lehet csinálni:) vagy ha pohárra ráfestesz valamit és bele raksz egy kis gyertyát,az is nagyon jó..egy egyszerű fehér bögrére filcc el rárajzolsz valamit az is nagyon jó kis ajándék(viszont ezt rakd be a sütőbe kicsit,hogy ne kopjon le a szöveg/rajz) remélem tudtam segíteni
2013. dec. 13. 21:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál! tudtál segíteni bár nem pont azt csináltam amit javasoltál hanem összeraktam ezekből egy egyedi kis ajándékot de nélküled nem ment volna ;) úgyhogy köszi szépen a válaszod :DD
2013. dec. 14. 14:11
 3/3 anonim válasza:
Szívesen:)
2013. dec. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!