Directionerek! (fogalmam sincs hogy kell helyesen leírni) Nektek melyik ajándék tetszik jobban?
2013. dec. 11. 20:13
1/14 anonim válasza:
Mindenképpen az egyes. Nem vagyok oda a One Direction-ért, de ezt még én is hordanám... :D
2/14 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok oda az 1D-ért, a legjobb barátnőmnek lesz. Szerintem az 1-es lesz a nyerő, de még várom a véleményeket. :)
2013. dec. 11. 21:22
4/14 anonim válasza:
Én Directioner vagyok és szeritnem is az 1-es lenne a jobb .
6/14 anonim válasza:
Hát akkor ellent kell mondanom mindenkivel mert nekem a gyűrű sokkal jobban tetszik mint a nyaklánc... az 1. bocsi de olyan gagyi :/ sima műanyag lap egy sima műanyag nemtudommilyen láncon. De ez saját vélemény lehet hogy a barátnődnek ez tetszik :)
7/14 anonim válasza:
szerintem is a 2. jobb :) nekem van,és jobban szeretem,mint akármelyik 1D-s kiegészítőmet(és van egy pár xd)
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehet, hogy a végén mindkettőt megveszem. :)
2013. dec. 14. 09:04
9/14 anonim válasza:
Szerintem is az első jobb,mivel a másodikon csak Louis neve van rajta...
10/14 A kérdező kommentje:
A 2.-on azért csak Louis neve van rajta, mert a barátnőmnek ő a kedvence. :)
2013. dec. 15. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!