Szerintetek ez jó ajándékötlet?
Figyelt kérdés
Nincs túl sok ötletem mit adhatnék a páromnak, és mivel csak 16 éves vagyok keresetem sincs. Nagy dologra nem akarok költeni, mert nem akarok a szüleimtől kérni pénzt. Arra gondoltam, hogy egy keményfedeles mappát, vagy fényképtároló mappát kidíszítek többfajta papírral (más méret, szín, forma, minta), hogy amolyan scrapbook legyen. És ahelyett, hogy csak random telepakolásznám képekkel inkább "elmesélném" az élettörténetem képekkel illusztrálva kicsi korom óta, egészen a jelenkorig, mindenfajta kisebb apróságot vagy hozzám köthető dolgot beillesztve. Természetesen attól a fejezettől ahonnan együtt vagyunk felhasználnám a mozijegyeinket, dalszövegeket amiket szeretünk, közös képeket, nyaralási emlékeinket. Mindennek szolidan mégis szépen kivitelezve örülne egy 24 éves férfi?2013. dec. 7. 16:43
1/7 anonim válasza:
Örülne, és Légyszíves csinálj nekem is! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzést. :) A másik részére a mondandódnak nem tudok másképp reagálni csak úgy, hogy sajnos nincs annyi fölös időm. De ha lenne... mindenképp megcsinálnám neked is. ;)
2013. dec. 7. 16:55
3/7 anonim válasza:
Nekem az önéletrajz-része kicsit fura, megmondom őszintén, de lehet, azért, mert amilyen scrapbook-szerű dolgot eddig láttam, abban csak a pár közös élményei voltak, én is ilyert ajándékoztam a vőlegényemnek az 1. év után, a 2. készülőben van :). Nagyon örült neki amúgy, sőt a következőbe már segített anyagot gyűjteni :).
4/7 A kérdező kommentje:
Kb. fogalma sincs milyen lehettem kisebb koromban, ezért gondoltam ez jó ötlet lenne. Volt hogy ő kért egyszer, hogy mutogassak már neki régi képeket, aztán elfelejtette. Gondoltam akkor miért ne? :)
Nincs annyi közös dolgunk, hogy sok mindent felhasználjak, mivel 8 hónap alatt négyszer találkoztunk, volt hogy egy óra alkalmára, volt hogy egy teljes hétig (távkapcsolat). Valamit muszáj még hozzácsatoljak, mert másképp elég gyér kis ajándék lenne. Természetesen nem önéletrajz lenne, hanem olyan történetek, emlékeket, tények tömkelege rólam amiket még soha sem hallott.
2013. dec. 7. 17:26
5/7 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, de a volt pasijaidról ne mellékelj képeket :D
6/7 anonim válasza:
Ja, ez így más, ha direkt érdeklődött :).
7/7 A kérdező kommentje:
17:57-es, nem állt szándékomban. :D
2013. dec. 8. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!