Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot lenne érdemes...

Milyen ajándékot lenne érdemes adni egy 12 éves lánynak karácsonyra? Kb 3000 Ft értékre gondolok.

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 14:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

a szüleit kérdezd meg, hogy mit vegyél, mert a mai gyerekek mindig épp rá vannak kattanva valamire, amit gyűjtenek is (kicsit kisebbek pl. a littlest pet shop-ot, fiúk lego star warst, stb) és meg lehet kérdezni mi hiányzik a gyűjteményből.

de egy 12 éves kislány már kezd kamaszodni, ha hosszú a haja adhatsz neki egy szép hajkefét meg hajgumikat, csatokat, vagy "ékszert", valami aranyos karkötőt, nyakláncot, vagy akár (már 3000-ért is kapni) karórát, ha még nincs neki, én kb ennyi idősen kaptam az első órámat és oda voltam!

2013. dec. 6. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!