Valami jó felirat bögrére?
Figyelt kérdés
A karácsony ajándékozásra pont a legjobb barátnőmet húztam. Szeretnék neki egy bögrét csináltatni, de nem tudom, hogy mi legyen rajta. 13 éves, imádja a kakaót, és azt a szót, hogy SMEBJULAK, de ezt valahogy nem tudom összerakni. Ja, ha segítene, akkor a neve Réka, vagy Rie (becenév). Lécci, valami vicces, vagy bármilyen felirat ötletet, esetleg kép ötletet :) Ami még azt illeti, van egy kedvenc anime-je , Izaya Orihara : [link]
Ha valami jó ötlet, bármi is, pls írjatok! :)
2013. dec. 2. 18:51
1/1 Kisbarack10 válasza:
nem tudom hogy mennyire szeretsz rajzolni de a bögre közepére betervezhetnéd Rékát szembe ül veled szétet lábakkal az a tipikus babás ülésmód és minden csupa kakaó és mellette kiborult kakaós poharak meg álló bögrék kakaóval teli ki is lötyöghet a ruhájára is pár csepp kakaó és mind a két keze tele kakaós bögrékkel :D de ezt amit leírtam pólóra is meg csinálhatod szerintem tetszeni fog neki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!