Mit vegyek apukámnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
44 éves és katonaként dolgozik. Nagyon szeret főzni és sütni, valami ilyenben gondolkodtam de csak női cuccok jutottak eszembe.2013. dec. 1. 22:19
1/2 anonim válasza:
vannak feliratos zoknik (karácsonyi falukban ált) én apának, aki vállalkozó, vettem egy olyat, amin ez állt:
I love APEH :)
katonáknak nemtom mi lenne találó
2/2 anonim válasza:
Egy szép új fakanalat:) Szakácskönyvei gondolom, vannak, vagy lehetne esetleg valami könyvet is, amiben szakács/ chef/ séf v cukrász az egyik fontosabb szereplő:) Vagy vmi "Legjobb szakácsnak"-os bögrét, de azon lehet anyud megsértődne, apáknapja nemtom, van-e nálatok ,de legjobb apukás is mehet; akkor esetleg valami póló v párnahuzat, amihez a mintájának te viszel képet; meg ajándékboltokban vannak még azok a kis idézetes bölcsességes táblácskák is; vagy vmi karácsonyfás gyertya gyertyatartóval; vagy van nálunk valami olyan is, h vmi bögre, és arra rá van írva a recept, meg olyanunk is, hogy kanál-alakú hűtőmágnes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!