Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek apukámnak karácsonyra?

Mit vegyek apukámnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
44 éves és katonaként dolgozik. Nagyon szeret főzni és sütni, valami ilyenben gondolkodtam de csak női cuccok jutottak eszembe.

2013. dec. 1. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

vannak feliratos zoknik (karácsonyi falukban ált) én apának, aki vállalkozó, vettem egy olyat, amin ez állt:

I love APEH :)

katonáknak nemtom mi lenne találó

2013. dec. 1. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy szép új fakanalat:) Szakácskönyvei gondolom, vannak, vagy lehetne esetleg valami könyvet is, amiben szakács/ chef/ séf v cukrász az egyik fontosabb szereplő:) Vagy vmi "Legjobb szakácsnak"-os bögrét, de azon lehet anyud megsértődne, apáknapja nemtom, van-e nálatok ,de legjobb apukás is mehet; akkor esetleg valami póló v párnahuzat, amihez a mintájának te viszel képet; meg ajándékboltokban vannak még azok a kis idézetes bölcsességes táblácskák is; vagy vmi karácsonyfás gyertya gyertyatartóval; vagy van nálunk valami olyan is, h vmi bögre, és arra rá van írva a recept, meg olyanunk is, hogy kanál-alakú hűtőmágnes:)
2013. dec. 1. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!