Osztálykarácsony?
Mit vegyek egy 14 éves lánynak (vmi személyes dolog kellene 500ft-2000ft értékben)
Imád focizni,azzal szokott szórakozni h nagyon nagy izma van ezért vmi izmos dolog is jó lenne mert az vicces és aranyos,vicces is és nagyon szép,a szeme pedig gyönyörű nagy
hát nem tudom mennyit segitettem azzal h szép de előre is köszönöm
Vagy rajzolsz valami focis kisállatokat szépen bekeretezve, valami pici füzet focis borítóval, vagy focis füzetborító, tollat is láttam már, aminek minifocilabda volt a tetején, kulcstartó, lefényképezel egy focilabdát, és az lesz bekeretezve---ez humoros; vagy valami cuki kis hímzés, csoki meg illatosgyertya mindig mehet, valami kis jegyzetfüzet, ami alulról nyílik esetleg háromdés borítóképpel (változik a kép, ha mozgatod, vagy kicsit mintha kiállna belőle, ami rajta van) focilabda alakú kispárna, vagy ajándék/ virágboltokban vannak azok a vicces bölcsességes kis táblák meg bögrék; vagy szarvasfigura pl, képeslap, amit akár te is rajzolhatsz
*jó,hát igazából minisúlyzók jutottak az eszembe, de az ha izmos, v annak tartja magát, akkor tutira nem kell neki, meg nem is tudom, hogy hol és mennyiért lehet kapni.
Jaj!! Van az a gumikarika, aminek az a funkciója, hogy erősít, mert össze kell nyomni!!:D Azt sem tudom, hogy hol kapni:S:)
koszi:) az izmot nem ugy ertettem h ki van gyurva meg tenyleg nagyon izmos csak folyton azzal szorakozik egy masik lannyal h kinek nagyobb az "izma" h pl az egyik egyszerre felemelt 20 lovat me
g ilyenek szoval ez csak viccbol de gondoltam adhatnek neki vmi vicceset de varom a tovabbi otleteket
ez szerintetek jó ötlet lenne csak a saját fényképével???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!