Teljesen meg vagyok lőve, nem nagyon van semmi ötletem, jön a Karácsony, de nagymamámnak nincs semmi, amit vehetnék.60-65 éves hölgy, jól tartja magát, a háta szokott fájni kicsit, de amúgy semmire sincs igénye, bármit kérdezek. Valakinek ötlet?
Ezt elkészítheted neki, mert saját kézzel készített ajándéknak egy nagymama biztos sokkal jobban örül, mert személyes, és örök emlék lehet :)
Só liszt gyurma receptje:
-20 dkg só
-20 dkg liszt
-2/3 evőkanál liszt
-125 mililiter víz
Ezeket összegyúrod szépen, de a vizet fokozatosan adod hozzá, nehogy kevés vagy sok legyen. Ha kevés, rakj még. Csinálj belőle figurákat, vagy nyújtsd ki és szaggass belőle sütiformával kis díszeket. Ha kész tedd ki száradni valahova, hagyd 2 napig száradni majd fordítsd őket meg.
Szappan receptje:
1 nagy tömbszappant reszelj le egy mikrózható tálba. Tegyél hozzá két teáskanál vizet, majd tedd be a mikróba 2 percre. Jó illatos lesz a ház, úgyhogy szellőztess ki. Ha kivetted a mikróból, gyúrd össze, majd tegyél sütiformákat egy tálcára. A sütiformákba gyömöszköld bele a szappant, és hagyd 1-2 órán át száradni, majd nyomd ki belőle! Nyugi könnyű lesz elmosni, csak szappan :) Szépen becsomagolva mindenki örül neki! Sok sikert!!
Sziasztok!
ötletet kaptam tőletek, és én a feleségemet leptem meg egy masszázzsal a Sano in Vitánál, már be is jelentkezett. A telefonban is nagyon kedvesek voltak, úgyhogy remélem felfrissül majd a párom náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!