Mit készítsek/vegyek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nos... szeretnék néhány barátnőmnek készíteni v. venni (vagy akár mindkettő) valami kis apróságot mert azért mégiscsak karácsony lesz! Ez eddig mind szép és jó.. csakhogy fogalmam sincs hogy mitévő legyek...!! tudom hogy most az jön hogy "te ismered a barátnőidet" teljesen igaz de attól függetlenül semmi ötletem nincs mivel ajándékozhatnám meg őket!! :c Na ez egy probléma... viszont van még 1 problémám a szüleimet is illene valamivel megajándékozni :D de hát..na nem vagyok tl kreatív... Nekik viszont MINDENKÉPPEN kézzel készített ajándékot szeretnék hiszen szerény véleményem szerint azok a legértékesebbek! Kérlek szépen segítsetek!!! Aprpo ne írjatok olyat hogy khmm pl "google a barátod" mert higgyétek el ez volt az első amivel próbálkoztam... de ha összejött volna akkor nem írnék most ilyen kérdést!! :DDD a válaszokat előre is nafyon nagyon köszíí :33 oxox2013. nov. 29. 17:21
1/4 Kisbarack10 válasza:
én elsősorban valami kis sütiben gondolkodnék amit szépen feldíszítesz pl muffin mézeskalács mini torták egyéb kis sütemények szüleidnek valami kis fénykép albumot ami saját(ha van testvéred őt is tedd bele csinálhattok most is pár képet) fényképekkel teszel tele és kis idézeteket írsz alá. Esetleg ha van akkor esküvői kép amikor baba vagy esetleg mikor szüleid még gyerekek voltak nagyi papa is bele mehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet..csak nem vagyok egy nagy konyha tündér bár ha nagyon akarom akkor talán összejön :DD köszi a válaszod de azért érdekelne még mások véleménye is ;)
2013. dec. 1. 14:30
3/4 anonim válasza:
Hat en baratnoimnek megprobalok hogömbot csinalni.. Szerintem te is csinalhatnal baratnoidnek azt :) ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltatok!! Megcsináltam már a barátnőimnek is meg a rokonaimnak is :DD
a barátnőimnek névre szóló mézeskalácsot gyártottam!! :DD
2013. dec. 16. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!