Karácsonyra milyen diy ajándékot tudtok ami újszerű?
blogok is érdekelnek, de ne túl bonyolultat olcsó alapanyagokkal, nem barkácsolás érdekelne vagy nem horgolás! (Fess/rajzolj valamit tipusú válaszok nem érdekelnek!)
Előre is köszönöm
Kedves Kérdező!
Az alábbi honlapon már nagyon sok jó ötletet kaptam, találsz az alkotások között egyszerűbb alapanyagokból, viszonylag könnyen elkészíthető ajándéktárgyak is.
Karácsonyi, adventi apróságok kategória:
[link] Termekek/Kategoria:Karacsonyiadventiaprosagok/legujabb/1?q=Y2F0X2lkPTMxOQ==
Még jutott eszembe ötletként, hogy ha jársz könyvtárba, szerintem érdemes belekukkantani a Praktika magazin novemberi / decemberi számaiba pár évre visszamenően.
Jó alkotást Neked! :-)
Vera
Köszönöm, most már megoldottam.
Ailyen vékony, mintás papírzacskókból vágtam ki képeket, és decoupage technikával, kövekre ragasztottam, és gyertyákat is csináltam méhviaszból :) Azért köszönöm. Ezt még meg lehetne nézni, ez is tetszik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!