Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Karácsonyra milyen diy ajándék...

Karácsonyra milyen diy ajándékot tudtok ami újszerű?

Figyelt kérdés

blogok is érdekelnek, de ne túl bonyolultat olcsó alapanyagokkal, nem barkácsolás érdekelne vagy nem horgolás! (Fess/rajzolj valamit tipusú válaszok nem érdekelnek!)

Előre is köszönöm

#ajándék #karácsony #karácsony diy #ajándék diy
2013. nov. 23. 09:55
 1/3 anonim válasza:
szia:) [link] én az ittlévő utolsó csokiba mártott kanalat, fogom szerintem megcsinálni, mert gyors, olcsó és finom:D! csinálj mondjuk belőle többet, és írj hozzá használati utasítást egy szép kis papíron pl így: Mártsd tejbe, cappucinoba vagy kávéba és élvezd!;)
2013. nov. 24. 16:42
 2/3 Passiflora válasza:

Kedves Kérdező!

Az alábbi honlapon már nagyon sok jó ötletet kaptam, találsz az alkotások között egyszerűbb alapanyagokból, viszonylag könnyen elkészíthető ajándéktárgyak is.

[link]

Karácsonyi, adventi apróságok kategória:

[link] Termekek/Kategoria:Karacsonyiadventiaprosagok/legujabb/1?q=Y2F0X2lkPTMxOQ==

Még jutott eszembe ötletként, hogy ha jársz könyvtárba, szerintem érdemes belekukkantani a Praktika magazin novemberi / decemberi számaiba pár évre visszamenően.

Jó alkotást Neked! :-)

Vera

2013. nov. 27. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, most már megoldottam.

Ailyen vékony, mintás papírzacskókból vágtam ki képeket, és decoupage technikával, kövekre ragasztottam, és gyertyákat is csináltam méhviaszból :) Azért köszönöm. Ezt még meg lehetne nézni, ez is tetszik: [link]

2013. dec. 14. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!