Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot adjak képekből?

Milyen ajándékot adjak képekből?

Figyelt kérdés

A kedvesemnek most lesz a szülinapja (35), és a gyerekkori barátainak írogatva összeszedtem egy csomó olyan fotót, ami neki nincs meg. De most nem tudom, hogyan tovább... Itthon is tudok montázst készíteni, az nem gond, sőt, az előhívatás sem, mert van helyben fotós. Csak az a baj, hogy az ilyen nagy kép sehova nem illik a lakásunkban.

Egyelőre még a hagyományos albumos megoldás van a fejemben, de gondoltam hátha van valakinek ötlete...

Tehát sok képből kellene valamilyen szuper meglepetést összeállítani.

2013. nov. 21. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Fotókönyv, fotófüzet. Rossmann-nak és Müller-nek van ilyen szolgáltatása (amit én ismerek). Le kell tölteni hozzá egy programot és nagyon kreatív albumokat lehet készíteni. Én anyukámnak 50. szülinapjára egy olyan albumot készítettem, ahol születésétől kezdve időrendben vannak a képek egészen mostanáig.
2013. nov. 21. 10:43
 2/4 anonim válasza:

Én szüleimnek csináltatok naptárat, amihez különleges képeket válogattam + bele tudod írni a jeles ünnepeiteket. Pl. évforduló, szülinap, névnap

Ajánlom ezt az oldalt:

[link]

2013. nov. 21. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk sem fértek el a nagyobb képek a falon. Ezért kifeszítettem a falra madzagokat és csipesszel tettem fel egymás mellé a képeket. Úgy lógnak, mint a fotósoknál előhívásnál. Szerintem nagyon jól néz ki!
2013. nov. 21. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!

Naptárt nem akarok a barátomnak adni, mert ezt szerintem inkább az idősebbek, vagy a csajok értékelik igazán.

A nagy kép nem szó szerint nem fér el, hanem stílusban egyszerűen sehova nem tudjuk bepasszintani. Egy-két fotó beleférne a tartókba, és úgy fel a polcokra, de máshogy sajnos nem megy.

A képkönyv tetszett, és köszönöm mindenkinek az ötletet!

2013. nov. 22. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!