Milyen ajándékot adjak képekből?
A kedvesemnek most lesz a szülinapja (35), és a gyerekkori barátainak írogatva összeszedtem egy csomó olyan fotót, ami neki nincs meg. De most nem tudom, hogyan tovább... Itthon is tudok montázst készíteni, az nem gond, sőt, az előhívatás sem, mert van helyben fotós. Csak az a baj, hogy az ilyen nagy kép sehova nem illik a lakásunkban.
Egyelőre még a hagyományos albumos megoldás van a fejemben, de gondoltam hátha van valakinek ötlete...
Tehát sok képből kellene valamilyen szuper meglepetést összeállítani.
Én szüleimnek csináltatok naptárat, amihez különleges képeket válogattam + bele tudod írni a jeles ünnepeiteket. Pl. évforduló, szülinap, névnap
Ajánlom ezt az oldalt:
Köszönöm az ötleteket!
Naptárt nem akarok a barátomnak adni, mert ezt szerintem inkább az idősebbek, vagy a csajok értékelik igazán.
A nagy kép nem szó szerint nem fér el, hanem stílusban egyszerűen sehova nem tudjuk bepasszintani. Egy-két fotó beleférne a tartókba, és úgy fel a polcokra, de máshogy sajnos nem megy.
A képkönyv tetszett, és köszönöm mindenkinek az ötletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!