Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Karácsonyra párotok anyukájána...

Karácsonyra párotok anyukájának milyen apróságot szoktatok venni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 06:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igazából mindkettőjüknek külön ajándékot szeretnék venni, mert ők sem közösbe vesznek nekem és páromnak. Tavaly párom anyukájától egy testápolót kaptam és egy tusfürdőt.. Az ő párjától nem kaptam semmit mert nem gondolta hogy megajándékozom őt. Nem szoktunk beszélgetni, csak köszönünk egymásnak és ennyi. Én az anyukájának egy bon-bont adtam a párjának pedig egy üveg bort. Idén valószínű gondolni fog erre az ajándékozás dologra, ha nem én azt sem bánom. Én ha már oda megyek hozzájuk és átadom a többieknek az ajándékot, nem szeretném hogy ő csak "nézze" a többiekét.. Na mind1. Lényegében a kérdésem úgy szólna hogy ti mit adtatok előző évben illetve idén mit adtok akár párotok anyukájának akár az ő párjának? Viszont köszönöm az eddig válaszokat. :)
2013. nov. 13. 12:06
 12/13 anonim válasza:
Én házilag szoktam lekvárt főzni, valami különlegesebbet szoktam adni szép üvegben. Volt, hogy egy doboz drágább szaloncukrot vittünk, de mindig szoktam sütni is valamit (püspökkenyér, aprósüti ). Vihetsz neki fémdobozban szépen díszített aprósütit is. Mikor több időm volt kreatívkodni, vettem egy natúr fa teatartó dobozt, azt festettem, dekupázsoltam és azt adtuk. Csináltam már feta sajt salátát is szépen festett üvegben vagy fűszerolajat szintén egy szépen díszített üvegben.
2013. nov. 13. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Tavaly kandírozott narancsot csináltam és fahéjas karácsonyi süteményt egy kis zacskóba meg ez mellé kapott egy pici mécsest.

Idén két könyvet vettem neki. Egy sütis könyvet (nem egy nagy sütemény gyártó, most az unokára rajtam gyakorol) és egy illóolajos kis könyvet meg ezek mellé veszek valami finom habfürdőt.

2013. nov. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!