Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek egy 10000ft elég?

Szerintetek egy 10000ft elég?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősömhöz megyünk esküvőre, és hát ugye bele kell rakni a borítékba pénzt, de nem tudom hogy mennyit is

Ők nem jöttek el gratulálni amikor a babám megszületett, még telon sem, szóval igy gondolom én a 10 es elég??Csak én megyek a testvéreimmel, a párom meg a kicsi az anyukáméknál marad. Vagy inkább 20000ft-ot kellene???

Nem is tartjuk a kapcsolatot még facebokon sem. Szóval... Pedig tudták hogy nekem fiam születik... és mégsem semmi.

2013. okt. 8. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen körülmények között minek mentek el egyáltalán? De ha el is mentek, 10-es elég...
2013. okt. 8. 20:31
 2/4 anonim válasza:
100%
szerintem elég annyi, nyilván mástól is fognak kapni, meg egy esküvő nem is igazán erről szól. Ha te ennyit látsz jónak akkor szerintem adj ennyit :))
2013. okt. 8. 20:32
 3/4 Kései Sirató ***** válasza:
Elég egy 10-es, mert nem rokon, de attól is függ a dolog, hogy mennyire luxus esküvő, vagy éppen egyszerű.. Ha valamilyen kastélyban van a vacsora, vagy 4*-os hoelben, akkor legalább 15.000,- Ft-ot adj, egyéb esetben bőven elég a 10-es.
2013. okt. 9. 13:48
 4/4 anonim válasza:
minimum annyit illik amennyibe kerültök nekik.
2013. okt. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!