Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek a 10 éves húgomnak?...

Mit vegyek a 10 éves húgomnak? Többi lent

Figyelt kérdés

Kicsivel érettebb a koránál, a babáival már nem játszik,követi a divatot, de nem az a tipikus tinip*csa, akinek a facebookon XY vok tshőő a neve, és a profilképén csücsörít, szóval normális.A kedvenc sztája Liz Gillies.

Arra gondoltam, hogy veszek neki egy telefont, meg egy tábla csokit, de ezen kívül még mást is szeretnék. ötletek???

Értelmes válaszokat várok.

2013. szept. 18. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Vehetnél neki könyvet :)
2013. szept. 18. 13:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Könyvet azt nem akarok, mivel mostanában sokat kell tanulnia, és nincs ideje olvasni, vagy ha olvasni akar, akkor kölcsönöz a könyvtárból,
2013. szept. 18. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Telefon mellé még valami? Pedig a telefon elég komoly ajándék...

Én is könyvet javasoltam volna, de, ha azt kizárod, akkor talán DVD-t.

2013. szept. 18. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Fizess elő neki Penny Girl-re. Mindig nagyon jó és változatos holmik vannak benne, pont olyanok, amik egy tíz éves kislányt érdekelnének. A telefon szerintem még korai neki, hacsak nem ilyen régebbi, nyomógombosat kap. :)

[link]

2013. szept. 18. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
a penny girl régebben meg volt neki rendelve, de manapság inkább Im-et olvas.
2013. szept. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!