Milyen könyvet vegyek?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném. Az a helyzet hogy a barátnőmnek vennék szülinapjára egy könyvet ami a török korral kapcsolatos, de ötletem sincs hogy milyet. A tvben állandóan a Szulejmánt nézi, meg van érte bolondulva. Tudnátok ajánlani valami jó könyvet ami ilyen dolgokkal kapcsolatos és ne a száraz történelemmel legyen tele?2013. szept. 14. 16:13
1/4 anonim válasza:
Ma voltam a madaras Tesco-ban és rengeteg jó könyvet láttam, azt hiszem láttam valami törököst is, nem is volt drága. Kicsit volt benne azért történelem,k de kaland, ármány és szerelem is. Nézd ott meg a könyveket. Vannak jók annak ellenére, hogy nem túl komoly könyvek, de vastagak, szép kiadásúak és olvastatóan szórakoztatóak. Mondom ezt én úgy, hogy minden komoly könyvet kiolvastam majdnem, de belátom, hogy manapság más is van a Háború és Béka után : )) Szóval nézd meg, ott fogol : ) találni!
2/4 anonim válasza:
Én is nézem Szulejmánt, kicsit addiktív :D De történelmi könyv azért nem igazán érdekelne. Mondjuk a könyv jó ötlet, de csak akkor ha tudod hogy mik voltak a kedvencei és akkor tudod hogy milyen stílust szerezz be. Ha nem tudod akkor lehet h érdemes vmi személyesebbet venni vagy romantikusat, ki tudja.
Erről jut eszembe magyar mondákkal kapcsolatos könyv sok van, ami nem száraz hanem könnyedebb meseszerűbb módon mondja el a történeteket.
Pl a Szulejmánban a pasi a szerelmének egy turult ábrázoló ékszert készíttetett ... Ilyen apróság is lehet h jó ötlet
3/4 anonim válasza:
Ja amúgy a Menedék könyvesboltban nagyon sokféle könyv van, nézz körül a honlapjukon.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm körül fogok nézni, de egy két konkrét példát is szivesen fogadnék :D
2013. szept. 14. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!