Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Minek örülne egy 17 éves...

Minek örülne egy 17 éves lány? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek hétvégén szülinapja lesz és egy kisebb összejövetelt szervez. (4 ember van meghívva)Nem tudjuk milyen ajándékot vegyünk neki, valamit négyen szeretnénk összedobni, szóval nem külön-külön venni de semmi ötletünk nincs...
2013. szept. 7. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Brad Pitt szerintem, vele nem nyúlsz mellé.
2013. szept. 7. 21:38
 2/6 anonim válasza:
Rózsaszín vagy fehér Sony Xperia telefon.
2013. szept. 7. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem! 
2013. szept. 8. 08:53
 4/6 anonim válasza:
100%
Hogyha szoktatok alkoholt fogyasztani akkor vihetsz neki akár valamilyen gyümölcsvodkát vagy bármilyen "nőiitalt" és veszel mellé még egy jó felsőt pl. :)
2013. szept. 8. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nehéz, lévén nem ismerem. Ti vagytok a barátnői, nektek kell tudni, hogy mit szeret. Ha van valami hobbija, akkor ahhoz kapcsolódót.

NE vegyetek valami nagyon hivalkodó dolgot. Ezeknek nem az a lényege, hogy méregdrága ajándékokat adjatok egymásnak. Hanem inkább az, hogy együtt vagytok, és szórakoztok egy kicsit.

Vehettek neki valami szoba dekorációt. Én adtam már ajándékba képet , ásvány-fát, sólámpát.

Meg hát ha valaki nagyon szeret, egy bizonyos dolgot (film, együttes, stb) akkor megpróbáltam valami olyasmire szabni, ami ehhez köthető.

Szoktak még adni, a standard ajándékokat: csoki, bonbon, mindenféle tusfürdős csomagok.

2013. szept. 8. 19:51
 6/6 gungasam ***** válasza:
egy vibrátor?
2013. szept. 16. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!