Van egy kedves ismerősőm, akinek szeretnék segíteni anyagilag, de hogy?
Figyelt kérdés
Igazából ajándékutalvány formájában gondoltam. De az a bökkenő, én Budapesten vagyok, ő meg vidéken. A pontos címét nem tudom, e-amil címem van hozzá. Szerintetek van ilyenre lehetőség, hogy ő kap valamilyen névre szóló utalványt e-mailben, amit kinyomtatva fel tud használni?2013. szept. 2. 10:20
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne, mindenki hamisítaná... Miért kell ennyire titokban és névtelenül segíteni? Nem lehet elkérni a postacímét és oda küldeni neki ilyesmit?
2/11 anonim válasza:
e-mailben tuti nem lehet küldeni utalványt..Kérd el a postacímét és postázd el neki.. ennyi
4/11 A kérdező kommentje:
Meglepetésnek szántam volna, ezért nem akartam a postacímét elkérni, mert rákérdezne biztosan, hogy miért... és ismerem már annyira, hogy nemet mondana... Persze, lehet, hogy nem is használná fel, amilyen önérzetes. Legjobb lenne a bankszámlára utalás, de azt biztos nem adná meg.
2013. szept. 2. 19:29
5/11 anonim válasza:
Nincs PayPal vagy Skrill fiókja?
6/11 anonim válasza:
Mondj annyit, hogy képeslapot akarsz majd küldeni, mert mész nyaralni, vagy szülinap, névnap, karácsony, akármi.
7/11 anonim válasza:
Nem tartom jó ötletnek a "rátukmált" ajándékot.Sértődés és visszautasítás várható a részéről,írod is milyen önérzetes.Mondd azt neki,hogy szivesen kisegíted és majd visszafizeti,akár részletekben is.Ha elutasít nyugodj bele,ne erőltesd a dolgot,megmarad a barátság.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy kölcsönadok neki, és majd visszafizeti, ha úgy fog állni... Mert rossz érzés, hogy szegény ilyen sz*r helyzetben van,nem érdemli meg... Egy kérdést megér talán, de az biztos, hogy nem akarom a barátságát elveszíteni.
Köszi az eddigi válaszokat!
2013. szept. 3. 08:32
9/11 anonim válasza:
Akár névtelenül is küldhetsz neki.
10/11 A kérdező kommentje:
Az se rossz ötlet, de hogy? A címét nem tudom, és ha elkérném, rákérdezne, hogy miért kérem, az biztos...
2013. szept. 4. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!