Ésszerű a Karácsonyi Listám?
Ez az én karácsonyi listám:
laptop
ipod
iphone
ipod touch
psp
psp go
nintendo ds
nintendo dsi
nintendo wii
ps3
ps4
xbox 360
xbox 1
egy autó
egy rolex karóra
hd tv
blu ray lejátszó
stereo
motorbicikli és egy bukósisak
dvd lejátszó
egy cica
egy kutya
egy kígyó
egy nyuszi
egy digitális kamera
egy saját titkos föld alatti bázis
egy saját szuperhős ruha rakétahátizsákkal
új alsógatya
gyémánt
béke
és egy barátnő.
Megőrültél? Ennyi pénze 5 családnak együttvéve nincsen 3 hónap alatt?
Na jó, nem számoltam utána, szóval lehet, kicsit túlzás, de ennyi mindent nemááá!! -Szerintem legalábbis:) Én tavaly mindössze egy márkás arcszeszt kaptam itthon, és képzeld, örültem neki:)
egy kérdőjellel több lettXD
Am sorry a beszólásért, amúgy remélem ez a kérdés nem komoly:$
Ha mind kell akkor arra gondolok, hogy nagyon ellettél kébyeztetve gyerekkorodba és szüleid nem húzták meg azt a bizonyoshatárt ha mindig ilyen sokat adtak neked.
Ebből bőven elég lenne az is ha 1 db-t kiválasztanál...
És sok közt nem is látom az összefüggést. Pl:. 'ipod ,iphone, ipod touch ' Minek ipod ha van ipod touch-od? Meg egyáltalán ha kérsz laptop akkor azt a kettőt tök fölöslegesnek láttom.
Blu ray meg dvd lejátszó esetében is ezt érzem. /vannak olyanok amik lejátszák és akkor fölösleges akkor/
motorra egyáltalán van jogsid?
továbbá macska kutya kígyó és a nyuszi esetében eleinte érdekes lenne meg gondoznád de nem hiszem, hogy ez az érdeklődés sokáig tartana
'egy saját titkos föld alatti bázis
egy saját szuperhős ruha rakétahátizsákkal ' Ebből itélve meg nem lehetsz több 14-nél és akkor sokat mondtam szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!