Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Meglepetés ötletek?

Meglepetés ötletek?

Figyelt kérdés

A kérdést feltettem a szerelem, szex kategóriában, de nem volt túl szaftos, hogy választ érdemeljen :).

Remélem itt nagyobb sikerrel járok!

A barátommal távkapcsolatban élünk, de most 3 hétig teljesen kettesben leszünk egész végig :).

Szeretnék neki sokat kedveskedni, és apró figyelmességekkel éreztetni, hogy mennyire szeretem. Van néhány elképzelésem, de nagyon örülnék, ha kapnék eredeti, édes ötleteket, fiúktól, hogy minek örülnétek, és lányoktól, hogy ti mit tennétek !?

Amire gondoltam tényleg kicsiségek. Jó hogy itt vagy - üzi a reggeli mellé.

Masszázsra, csókra, kedvenc vacsira, mozizásra... stb. beváltható saját készítésű kuponok.

Apró figyelmességek, amiknek örül, de nem vesz el plusz időt, illetve nem túl nyálas? Kérlek kérlek adjatok még tanácsot, 3 hétbe azért ennél kicsit több is bele fér!

Ő minden téren a tenyerén hordoz mindig, és én is szeretném ha tudná, hogy nekem is mennyire fontos ő és az együtt töltött idő. :)

Köszi a segítséget!!!

24/L

2013. aug. 15. 19:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!