Pasinak ilyet adni?
Figyelt kérdés
Ezt csak ilyen kis figyelmességnek szánom. Mert 10 hónapja vagyunk együtt. Vettem egy porcelán macit. Megyünk Balatonra nyaralni és kicsit erre is utal :)) Matrózruhája van és van a mancsában egy úszógumi :DD Ennek örülne??2013. aug. 14. 10:06
2/8 anonim válasza:
Most jövök a szöveggel, ha tőled kapja, tuti örülni fog:D
De egyrészt ez igaz is:)
Hát egy kicsit lányosabb a dolog, de szerintem így is örülni fog. A lányoknak az a dolga, hogy ilyenekkel árasszák el a barátjukat;)
Amúgy, ahogy leírtad, nem tűnik lányosnak, szóval örülni fog szerintem:)
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene, a pasik is szeretik a cuki dolgokat ha attól kapják akit szeretnek.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2013. aug. 14. 10:58
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon gáz. Mit csináljon vele? Porfogó lesz, egy kacat, amivel nem tud mit kezdeni.
Nem lehetne valami értelmeset kitalálni?
6/8 anonim válasza:
En szeretem az ilyen kis cukisagokat, csomoszor magamnak is veszek:) Biztos hogy orulni fog neki!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)) Hát nem éppen értelmetlen szerintem ;) Legalább is sokaknak nem az :)) De ízlések és pofonok :))
2013. aug. 14. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!