Titeket nem szokott zavarni mikor a barátaitok nem úgy ajándékoznak mint te?
ha én veszek valakinek ajándékot igyekszek valami személyeset választani, 2000 ft körül és szoktam mellé venni egy csokit. Meg ajándékkártyát szoktam csinálni,mindig valami személyeset. Viszont ha nekem van szülinapom vagy valami akkor rendszerint kapok egy csokit néha átkötve egy masnival, vagy kapok egy gyertyát (?) és legutóbb egy körömlakkot,mikor nem szoktam festeni a körmöm...
Tudom,hogy ajándék lónak... És,hogy jobb adni mint kapni, de kicsit már zavar,hogy csomó boltot bejárok mire megtalálom barátnőmnek a tökéletes ajándékot engem meg mindenki lerendez egy csokival.
3-as...Az én barátaim sem tudják hogy én minek örülnék, azért nem kaptam tőlük semmit karácsonyra meg szülinapomra, és akkor már nem a barátaim? Hát szerintem ez nem így van.
2es voltam^^
Én pont ezért szüntettem meg az ajándékozásokat minden barátommal.
Egy idő után nem tudunk már mit kitalálni, és csak nyűg az egész, úgy meg semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!