Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Apòsom nagy dohányb*zi,...

Apòsom nagy dohányb*zi, de nem függő. Milyen cigit/szivart vennétek?

Figyelt kérdés
Tudtok valami jò minőségű cigarettát? Apòsom gyűjti az ilyeneket. Most lesz az első szülinapja amire elmegyek énis és ezt veszek neki had lássa mekkora spanom. Itt most nem az 500forintos cigikre gondolok. hanem van valami extra minőségűre. az ùj fityeszes trafikokban van ilyen?

2013. júl. 8. 13:25
 1/3 A kérdező kommentje:

a helyesírásért elnézés, telorol vagyok.

ár nemlényeg.

2013. júl. 8. 13:29
 2/3 anonim válasza:
Ajánlanám a Blacket de nem dohányzom csak ismerem....
2013. júl. 8. 17:39
 3/3 anonim válasza:

Ajándékba szivart illik adni, ha valaki szivarozik. A szivar szép és elegáns ajándék. Ha megtudod, milyen fajtákat szeret, esetleg mellyik országok dohányait, akkor jobban tudsz tanácsot kérni egy olyan eladótól, aki ért is a szivarokhoz.

Én magam pl. nem vagyok oda a kubai dohányokért, a honduraszi, dominikai szivarokat sokkal jobban szeretem.

Csúcskinőség 2000- 2500 Ft-ért:

- Oliva

- Flor de Oliva (1.600) Ft

- Madrigal

1000 Ft körül:

- Qintero (1200-1300 Ft, a mérettől függően, kubai, lágy és finom)

- El guajiro (Dominikai, lágy és finom)

- Aurora (a corona méret 2.500 Ft, a half corona 900 Ft, dominika, és erős, fűszeres, naygon finom egy kiadós vacsora után egy kis wisky vagy konyak társaságában)

Amit csak az ellenségemnek ajánlok: Fuego, Don Alfredo, Quantanamera, Balmoral.

2013. szept. 5. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!