Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen radikális módszerek...

Milyen radikális módszerek vannak, ami után biztosan nem kapok semmilyen ajándékot a családtól?

Figyelt kérdés

A családom egyik része képtelen megérteni, hogy gyűlölöm az ajándékozást. Rendszerint mindig elképesztően mellélőnek, ezt megértették, de azóta elkezdtek utalványozni, amiket nem használok fel, és mivel lejárnak, megy a kukába. Ez már évek óta megy, százezres tételről van szó. Én nem veszek soha semmit, és ezt mindig el is mondom az ünnepek előtt, hogy ne adjanak semmit, mert nem is fognak kapni. Már kezdek ott tartani, hogy gyűlölöm velük az ünnepeket is, mert képtelenek leszokni erről. A családom másik része felfogta szerencsére, velük meg lehetett beszélni. Sokkal jobban szeretem az ünnepeket velük. Az család ajándékozó része mikor fogja megérteni, hogy felnőtt ember vagyok, ha valamire szükségem van, megveszem magamnak?

Azt a fejezetet kihagyhatjuk a válaszokban, hogy önző vagyok, és igenis kell ajándékozni.

tegnap 14:04
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
100%
Az, hogy magas az IQ-d csak annyit jelent, hogy jó logikai képességgel lettél megáldva. Ettől függetlenül kukázhatod a magas IQ-dat, ha egyéb területeken sík hülye vagy. Amúgy meg jó tudni, hogy depresszió nem létezik, csak huszon x éve élek vele... Ebből is látszik, hogy szociálisan és érzelmileg is egy nagy nulla vagy.
tegnap 20:42
 32/32 A kérdező kommentje:
Huszon x éve "depresszióval élsz" XD öreg te nem depis vagy hanem egy lúzer. És nem megáldva lettem jó logikai képességgel, mert a logika fejleszthető
ma 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!