Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adnátok a helyemben egy...

Mit adnátok a helyemben egy 13 éves fiúnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Az unokatestvéremnek keresek karácsonyi ajándékot, de egyszerűen semmi sem érdekli! Magát a pénzt nem szívesen adnám oda neki (utálok pénzt adni, inkább ajándék típus vagyok). Semmi más érdeklődési köre sincs, csak a technikai kütyük. Telefont nem rég kapott születésnapjára, van tabletje, és számítógépe is, így ilyen nagy valami nem játszik. Én személy szerint nem értek egyet ezzel a nevelési stílussal, de az más kérdés, viszont ti a helyemben mit adnátok neki? Mindene megvan neki. Gondolkoztam Legoban, társasban, de mikor tapogatóztam csak kiröhögött, hogy neki ilyen biztos nem kell.

Kezdek pánikba esni, hiszen tényleg egész nap csak azokat a sz*rokat nyomkodja.

A válaszokat előre is köszönöm!

tegnapelőtt 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vezeték nélküli fülhallgatója van?

Már okos órákat (karkötőket) is lehet egész olcsón kapni.

Ha valami olcsóbb akkor fejhallgató tartó állvány?

Vagy Steam kupon, aztán azon olyan játékot/kiegészítőt vesz amit akar. (Mondjuk azt azt hiszem úgy tudsz venni, ha te is regisztrálva vagy és barátok vagytok. Nem tudom fizikai ajándék kártya létezik-e belőle)

tegnapelőtt 15:12
 2/7 anonim válasza:
100%
Media Markt utalvány. Aztán majd vesz valamit magának.
tegnapelőtt 15:12
 3/7 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

1-est szeretném kiegészíteni.

Van fizikai verzióban is különböző árakban.

tegnapelőtt 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Babzsákfotel.

Nem tudom mennyit szánsz rá,de ha nincs neki akkor ez egy jó ajándék lehet. A keresztfiam a 15. születésnapjára ilyet kapott tőlem, tök örült neki:

[link]

tegnapelőtt 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Mit mondott, hogy mit szeretne?

Mert ezek szerint beszéltél vele erről, ha a Legót kinevette.

Én amúgy utalványt adnék neki, ha a pénz mint ajándék kizárt.

tegnapelőtt 21:45
 6/7 anonim válasza:
51%
A Képernyő rabjai című könyvet.
tegnap 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utalványt vagy pénzt.

Nekem a halálom volt, hogy állandóan "tárgyakat" kaptam: pulcsit, ami nem jó rám, zoknit!, könyvet (semmi baj, kivéve, hogy négyszer ugyanazt :D), egy számmal kisebb irhakabátot... stb.

Aztán szerencsére rájöttek, hogy ezzel csak magukkal cs.sznek ki, mert megveszik feleslegesen a dolgokat, onnantól utalvány ment.

tegnap 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!