Mit adnátok a helyemben egy 13 éves fiúnak karácsonyra?
Az unokatestvéremnek keresek karácsonyi ajándékot, de egyszerűen semmi sem érdekli! Magát a pénzt nem szívesen adnám oda neki (utálok pénzt adni, inkább ajándék típus vagyok). Semmi más érdeklődési köre sincs, csak a technikai kütyük. Telefont nem rég kapott születésnapjára, van tabletje, és számítógépe is, így ilyen nagy valami nem játszik. Én személy szerint nem értek egyet ezzel a nevelési stílussal, de az más kérdés, viszont ti a helyemben mit adnátok neki? Mindene megvan neki. Gondolkoztam Legoban, társasban, de mikor tapogatóztam csak kiröhögött, hogy neki ilyen biztos nem kell.
Kezdek pánikba esni, hiszen tényleg egész nap csak azokat a sz*rokat nyomkodja.
A válaszokat előre is köszönöm!
Vezeték nélküli fülhallgatója van?
Már okos órákat (karkötőket) is lehet egész olcsón kapni.
Ha valami olcsóbb akkor fejhallgató tartó állvány?
Vagy Steam kupon, aztán azon olyan játékot/kiegészítőt vesz amit akar. (Mondjuk azt azt hiszem úgy tudsz venni, ha te is regisztrálva vagy és barátok vagytok. Nem tudom fizikai ajándék kártya létezik-e belőle)
1-est szeretném kiegészíteni.
Van fizikai verzióban is különböző árakban.
Babzsákfotel.
Nem tudom mennyit szánsz rá,de ha nincs neki akkor ez egy jó ajándék lehet. A keresztfiam a 15. születésnapjára ilyet kapott tőlem, tök örült neki:
Mit mondott, hogy mit szeretne?
Mert ezek szerint beszéltél vele erről, ha a Legót kinevette.
Én amúgy utalványt adnék neki, ha a pénz mint ajándék kizárt.
Utalványt vagy pénzt.
Nekem a halálom volt, hogy állandóan "tárgyakat" kaptam: pulcsit, ami nem jó rám, zoknit!, könyvet (semmi baj, kivéve, hogy négyszer ugyanazt :D), egy számmal kisebb irhakabátot... stb.
Aztán szerencsére rájöttek, hogy ezzel csak magukkal cs.sznek ki, mert megveszik feleslegesen a dolgokat, onnantól utalvány ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!