Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Segítségre lenne szükségem,...

Segítségre lenne szükségem, hogy mit lehetne karácsonyra adni a 19 éves nővéremnek?

Figyelt kérdés
Leginkább most az egyetemmel van elfoglalva, szóval oda esetleg valami, ami szükséges lehet? Magától most nincs semmi ötlete, aminek örülne, nekem meg most idén nincs semmi ötletem. A válaszokat előre is köszönöm!

dec. 11. 20:59
 1/6 anonim válasza:
100%
Mennyi pénzt szánsz rá?
dec. 11. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Nivea termekcsalad, vagy mas termekcsalad amiben van tusfurdo, sampon, dezodor, testapolo. (En nagyon szeretem ezeket)

Vagy sal, sapka egyutt.

Vagy esetleg, ha szeret olvasni, akkor egy konyv is jo ajandek.

dec. 12. 05:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A tisztálkodási ajándék csomag jó lehet, főleg ha ezzel megspórolsz neki x összeget, mert nem neki kell venni
dec. 12. 06:31
 4/6 anonim ***** válasza:
dec. 12. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából még valami kisebb dologra gondoltam (úgy 8000ft alatt), mert már vettem neki heti tervező táblát (fel lehet rá írni a heti tehendőket)
dec. 12. 16:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a gyors válaszokat
dec. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!