Csak szerintem furcsa?
Figyelt kérdés
Ha felnőtt huszonéves nőnek az anyja minden ünnepre cuki, kislányos, mesefigurás bugyikat vesz? Picit betegesnek találom. Bár nyilván rosszabb lenne ha valami szexi tangával lepné meg.
Vagy ez olyan mint a zokni, csak én fújom fel?
dec. 9. 15:21
A kérdező szavazást indított:
Normális
Beteges
Fura, de nincs vele baj
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
Te vagy az anyuka, igaz?
Nem, nagyon nem normális felnőtt nőnek az anyjaként bugyit venni, ha mesefigurás, ha tűzpiros tanga!!
2/9 anonim válasza:
Szvsz irtó beteges
38N vagyok, 14 éves koromtól anyukám csak elkísért fehérneműt venni, én választottam, ő fizetett.
Nekem a 12 éves kislányom is már jelezte hogy egyedül akar bugyit venni, csak annyit kértem hogy ne valami cérnatanga legyen, de eleve nem olyan lány.
3/9 anonim válasza:
Na megint itt van a bugyifétises idióta a kamukérdéseivel
4/9 anonim válasza:
jeezusom nem nem olyan mint a zokni ez nagyon perverz
5/9 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de szerintem speciális körülmények közőtt lehet még normális. Betegség, fogyatékosság, vagy más olyan helyzet is előfordulhat, ami indokolttá teszi, hogy a szülő ilyen módon segítsen. Ha nem ismerjük a körülményeket, nehéz megmondani.
6/9 anonim válasza:
Ne etessetek mar, kamu kerdes!
Tul sok poreszt neztel ocsi, ilyen a valosagban nincs, csak a beteges szexfantaziaidban.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj azzal ha egy nő tart egy csajszis shoppingolós napot az anyjával. Nem kell hogy együtt vegyenek fehérneműt, a lánya közli hogy megy fehérneműt venni, az anyja meg addig nézelődik. Vagy ha prűdebbek akkor a fehérneműt majd akkor veszi meg ha nincs vele az anyja. Csak akkor beteges szerintem ha az anyuka beleszól a választásba, bemegy vele a próbafülkébe (bár fehérneműt eleve nem próbálunk) vagy ha ajándékba kapja szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy csak random.
8/9 anonim válasza:
Szerintem abban az esetben nem furcsa, ha ennek az adott nő örül. Én nem látnék bele csak abba, hogy bugyi az ajándék, elvágatlan köldökzsinórt meg incesztuózus felhangokat. Max. akkor gáz, ha az ajándékozott nem örül neki / nem ilyet hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!