Élmény vagy tárgyi ajándék?
A párommal 18 éve vagyunk együtt, és soha nem ajándékoztunk semmit! A minőségi idő, közös program/kirándulás többet ér🙏❤ Nagy szerencse, hogy mi mind a ketten így gondolkodunk az életről és ezt már a kapcsolat elején tisztáztuk is. Nincs felesleges őrlődés, mert nincs tárgyi ajándék, így több szabadidő marad a hasznos dolgokra. Én minimalista vagyok, és vega, kicsit másként látom a világot, de hidd el a tárgyak csak porfogók! 🎄🎁
34/N
Nekem egy nagy polcom tele van azokkal a meglepikkel, bögrékkel, diszekkel, képekkel, cukiságokkal. Plusz az ágyamon a plüssök.
Tavaly meg előtte szinházjegyet kapott karácsonyra. Ő névnapokon, szülinapokon moziba visz, vagy mekibe, strandra, gyógyfürdőbe. Mondtam neki, hogy több "porfogót" nem kérek már. Ugyanez igaz forditva is.
Én nem igazán szeretek ajándékot kapni, ezt tudja a férjem is. Úgyhogy inkàbb elvisz valahova, amíg a gyerekek szenvednek a mamawellnessben és tűrik a mindente kiterjedő kényszerkényeztetést.
Adni viszont imádok! A hobbijához is szoktam vásárolni, különleges kajákat veszek, könyvet, PC játékot, legót (imád legózni még mindig, mostanában sokszor közös ajándék a kisfiunkkal).
Aminek szoktam örülni az szobanövény (különlegesebb) vagy valamilyen kiegészítő szobanövényekhez, mert itthon most nagyjából 200 darabom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!