Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Élmény vagy tárgyi ajándék?

Élmény vagy tárgyi ajándék?

Figyelt kérdés
Szoktatok ajándékozni a párotokkal? Ha igen, akkor inkább tárgyi ajándékot adtok egymásnak vagy élményt? Megbeszélitek, hogy mit fogtok adni egymásnak?

tegnapelőtt 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

A párommal 18 éve vagyunk együtt, és soha nem ajándékoztunk semmit! A minőségi idő, közös program/kirándulás többet ér🙏❤ Nagy szerencse, hogy mi mind a ketten így gondolkodunk az életről és ezt már a kapcsolat elején tisztáztuk is. Nincs felesleges őrlődés, mert nincs tárgyi ajándék, így több szabadidő marad a hasznos dolgokra. Én minimalista vagyok, és vega, kicsit másként látom a világot, de hidd el a tárgyak csak porfogók! 🎄🎁

34/N

tegnapelőtt 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt adtam már. Év közben megjegyzem, hogy mire lenne szüksége, azt veszem meg. Ezeket ő is meg tudná venni bármikor magának, de vagy nem jut eszébe, vagy lusta ezért boltba menni. De vettem már pl. koncertjegyet is. Idén tárgyi ajándékot kap.
tegnapelőtt 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy nagy polcom tele van azokkal a meglepikkel, bögrékkel, diszekkel, képekkel, cukiságokkal. Plusz az ágyamon a plüssök.

Tavaly meg előtte szinházjegyet kapott karácsonyra. Ő névnapokon, szülinapokon moziba visz, vagy mekibe, strandra, gyógyfürdőbe. Mondtam neki, hogy több "porfogót" nem kérek már. Ugyanez igaz forditva is.

tegnapelőtt 20:07
 4/6 SZTANN ***** válasza:
Legnagyobb és legmaradandóbb ajándék a KÖZÖS ÉLMÉNY. Színházjegy, élményfürdő, pár napos kikapcsolódás kettesben, de lehet uszodabérlet, masszázsbérlet, stb... Olcsótól, rövidtől a hosszú utazásig mindenféle, amire futja.
tegnap 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan nincs párom, de én csak akkor adnék tárgyi ajándékot, ha pontosan tudnám, hogy szüksége van valamire, inkább az élményt preferálnám
tegnap 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt már élmény ajándékom, de többnyire tárgyat szoktam. Én imádok ajándékozni nekem kifejezetten öröm a "gyűjtögetés" az ilyen-olyan ünnepre. Én konkrét listát, vagy tippet szoktam adni a páromnak, hogy mit szeretnék mert nem vagyok az a nagy meglepetéses én viszont abból garázdálkodok, amit egy-egy mondatban elejt, hogy mennyire szeretné, de esetleg sajnálja rá a pénzt.
ma 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!